PROLYTE products

PROLYTE products

Prolyte helpt u om grote dingen tot stand te brengen

Als wereldwijde marktleidende fabrikant van hardware producten en structurele oplossingen voor de entertainment industrie, zijn ze bij Prolyte zeer gepassioneerd om de beste oplossingen voor de eindgebruikers en klanten te bieden. Bij het maken van de bouwstenen voor onze entertainment industrie zoals trussing, staging en electrische takels, streven we naar product excellence en voortdurende product innovatie. Door actief deel te nemen aan het verhogen van het kennisnieveau en het bieden van oplossingen die werken in de dagelijkse praktijk, probeert Prolyte de creativiteit van ontwerpers aan de ene hand en de veiligheid van technici aan de andere hand te ondersteunen.

By prioritising mutual respect and trust, Prolyte creates long-term relations with both its users and customers. When this is all coming together Prolyte is your first step to start building great things. 

Het Prolyte Group hoofdkantoor is gevestigd in Leek, Nederland, waar het complexe proces van ontwerp, ontwikkeling en verkoop samen komen. Prolyte heeft een fabriek in Slatina, Roemenië en verkoopkantoren in Leek, Nederland, in Emsdetten, Duitsland en twee kantoren in Azië; in Kuala Lumpur, Malaysia en in Tokyo, Japan. Prolyte heeft een strategisch gelegen magazijn in Emsdetten, Duitsland, om voorraad- en logistieke faciliteiten te bieden in het hart van Europa. Om het teamwerk compleet te maken heeft Prolyte een netwerk van distributie partners, die niet alleen de producten leveren, maar ook ondersteunen met klanten service en technische ondersteuning. 

Je vindt Prolyte producten in installaties, events en producties over de gehele wereld.

Ga naar de Prolyte website

 

PROLYTE Structures

Prolyte heeft een brede range van trussen ontwikkeld en een  uniek systeem om ze te koppelen: het konische koppelings systeem. Prolyte trussen zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, van een simpel gevlogen grid of een beursstand tot uitgebreide support structures, bedoeld voor zware belastingen.

Ga naar PROLYTE Structures

 

PROLYTE Systems

De Prolyte systems range bestaat uit ground support systemen, PA towers, LED wall support systemen en een uitgebreide range van roof systemen. Gebaseerd op de Prolyte truss systemen creeëren deze complexe structuren efficiënte en economische systemen, die simpel meegroeien met uw behoeften.

Ga naar PROLYTE Systems

 

PROLYTE StageDex

De StageDex range bestaat uit LiteDeck, StageDex, en Crowd Barriers; ze bieden duurzame en verschillende producten die het bouwen van tijdelijke vloersystemen, demontabele platforms en podia of crowd control oplossingen faciliteren.

Ga naar PROLYTE StageDex

 

PROLYTE Prolyft

Hijs-, bewegings- en control oplossingen van ProLyft zorgen ervoor dat producties werkelijk gebeuren, op het podium, op tournees, in theaters of sports arenas. Zij zorgen voor veilige object- of performer bewegingen en beveiligen performers in hun dagelijkse werk.

Ga naar PROLYTE ProLyft