Powersoft

top quality amps, made in Italy

DiGiCo - Logo

Uit het prachtige Florence komen de mooiste versterkers. Powersoft maakt professionele amps voor live- en installatiedoeleinden. De kenmerken zijn de hoge efficiency, hoge vermogens en betrouwbaarheid. Met de X series heeft Powersoft de lat voor meerkanaals versterkers heel hoog gelegd !

Rack amplifier series

X - series

De Powersoft X - series combineren ongelooflijke power, bedieningsgemak (dedicated WIFI verbinding), een kleine behuizing en prachtige bouwkwaliteit. de X4 en X8 leveren 4 resp. 8 kanalen tot wel 5200W per kanaal. Zowel Ethernet als Dante versies zijn beschikbaar.

naar de X series

K - series

van K2 tot K20, Powersoft levert wat het belooft met een grote efficiency en heardoom. Zowel muzikanten als electronische engineers werken mee aan Powersoft produkten, en dat merk je. Alle K series zijn slechts 1 HE hoog. Het is jammer dat er een deksel op moet, want ook de binnenkant is van een ongekende schoonheid. Zoek je veel sub ? ga dan voor de K20, 'the beast'..

Naar de K series

M - series

De M - series levert hoge vermogens in zeer compacte behuizing. 2- en 4 kanaals, van M14D tot M50Q. Met gemakkelijke DSP en ethernet functionaliteit. Een alleskunner voor een zeer concurrerende prijs.

Ga naar de M series

Install series

Ottocanali series

8 kanalen in 1 HE ? Dat doet de Ottocanali ! de 1204 is daarbij per kanaal apart uit te rusten met 100V - trafo. De grotere modellen zijn 2 HE en leveren hoge vermogens met grote eficiency en geavanceerde DSP. Ze hoeven niet in een kast, want ook hier is het design oogstrelend !

ga naar Ottocanali series

ga naar de Ottocanali 1204

DEVA

Deva is een alleskunner. Een prachtig ontworpen powered outdoor luidspreker met camera, bewegingssensor, audioplayer, licht en wififunctionaliteit. Oja, solar powered..Denk er eens over na wat dat allemaal kan !

Naar DEVA