Tevens voeren wij:

Acclaim, ADJ, Advance, Altman Lighting USA, Altmann Lichtoptik, Artistic Licence, Briteq, CCT, Chauvet, CM-ET, DeSisti, DTS, Duratruss, Fiberli, Gam, High End Systems, InnoDeck, Interal T.C., Leatherman, Litecraft, Look, Le Maitre, Manfrotto, MA, MDG, Nichiban, Niethammer, Osram, Petzl, Philips, Prism Reveal, Pathway, Pharos, Powerdrive, PROLYTE products, Robert Juliat, Reel EFX, Salzmann, Seachanger, Showtec, Spotdot, Strong, Sylvania, SRS, Studio Due, Swefog Smoke & Haze, Teclumen, TTL, Tempest, Ushio, Verlinden, Zero88.

Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

Powersoft presenteert Quattrocanali-serie en Duecanali 1604

Quattrocanali-serie
De Quattrocanali-serie is speciaal ontworpen voor vaste installaties. Met slechts 1HE is Quatrocanali nog compacter en lichter en biedt de verbazingwekkende geluidskwaliteit en betrouwbaarheid van Powersoft.

Quattrocanali-versterkers zijn voorzien van een hoog rendements microprocessor gestuurde voeding met ingebouwde PFC (Power Factor Correction) waarmee ze wereldwijd toepasbaar zijn en om kunnen gaan met netspanningen tussen de 85 en 275 Volt, met piekspanningen tot zelfs 400 Volt. De gepatenteerde SRM-technologie (Smart Rails Management) haalt het maximale rendement uit het systeem en reduceert het energieverbruik ongeacht belasting en omstandigheden.

De tweede hoog rendements voeding zorgt ervoor dat het systeem reageert onder alle gebruiksomstandigheden, anders gezegd, beveiliging en monitoring van het systeem is ook actief in de stand-by and deep-sleep mode. De Quattrocanali-serie is geschikt voor de aansturing van zowel laag-Ohmige (vanaf 2 Ohm) als 70V/100V-luidsprekers. Elke samenstelling hiervan is mogelijk, zodat Quattrocanali in de meeste uiteenlopende geluidsinstallaties kan worden toegepast.

De DSP+Dante-versies van Quattrocanali verhogen de inzetbaarheid omdat ze eenvoudig opgenomen kunnen worden in een Dante-netwerk en voorzien zijn van een ingebouwde high-end signaalprocessor. Hiermee zijn ze uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes als bijvoorbeeld winkels, theaters, restaurants, bars, conferentie- en vergadercentra en cruiseschepen.

Duecanali 1604 (DSP+Dante)
Uitmuntende geluidskwaliteit en een ruim uitgangsvermogen zijn het resultaat van Powersoft's unieke benadering van Klasse-D versterking. Hiermee is Duecanali 1604 de ideale kandidaat voor elke ruimte waar hoge prestaties worden verwacht van het geluidssysteem.

Het toegang verschaffen tot alle relevante parameters en toch eenvoudig zijn in gebruik, dat maakt de Duecanali breed toepasbaar, waarbij het display aan de voorzijde de nodige informatie geeft, of een aangesloten PC met de Armonía Pro Audio Software. Powersoft's legendarische efficiëntie bespaart kostbare energie met als gevolg minimale operationele kosten en een zo klein mogelijke “carbon footprint”. Duecanali munt uit in een laag energieverbruik en warmteontwikkeling, met een direct positief effect op de investering, niet te vergeten de voordelen voor onze omgeving en het milieu.

Met de volledig geïntegreerde state-of-the-art DSP wordt een zeer uitgebreid audiomanagementsysteem verkregen. Gebaseerd op de sound shaping en limiter functies in unieke Powersoft-stijl is de DSP-hardware samen met de Armonía Pro Audio Suite compliant aan de IEC 60849 norm zodat het geluidssysteem voldoet aan de cruciale vereisten die aan een ontruimingssysteem worden gesteld.

Ga terug