Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

Nu bij Ampco Flashlight Sales: Green Hippo

Green Hippo

Green Hippo heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in high performance video hard- en software, specifiek voor de veeleisende live-events. De geavanceerde software maakt ontwerpen makkelijk, en met de unieke real-time functionaliteit kan tijdens de show worden bijgestuurd. Het Eurovisie Songfestival, The Academy Awards, de Super Bowl en Tours als die van Beyoncé, Jay Z en Madonna maken gebruik van Green Hippo Technologie. De professionals uit de markt zijn enthousiast over de zeer gebruiksvriendelijke interface en de verrassend lage prijs.

Green Hippo heeft een duidelijke voorsprong met o.a. de Shape functie (zeer snelle image mapping op alle mogelijke oppervlakken), de STRATA hard drive(gebruik je ontwerp op elke Green Hippo waar ook ter wereld) en de zeer geavanceerde visualizer met zeer gedetailleerde weergave van textures.  

Wij zijn dan ook zeer verheugd te mogen melden dat Ampco Flashlight Sales sinds 1 juli exclusief distributeur is van Green Hippo.

Via de Hipposchools in London en Los Angeles biedt Green Hippo de mogelijkheid aan (toekomstige) gebruikers om zich te scholen tot een professionele operator. Ook via het eigen YouTube kanaal en met Hippotizer Play, een gratis demoversie van de Hippotizer V4 software, is het mogelijk om een goed inzicht in de mogelijkheden te krijgen.

James Roth, Hoofd Sales en Marketing van Green Hippo: "Deze overeenkomst met Ampco Flashlight betekent een volgende grote stap in de marktpositie van Green Hippo in Europa. Voor mij komt deze stap op het moment dat Green Hippo op meerdere strategische plekken in Europa belangrijke positieve veranderingen ondergaat. Ampco Flashlighth zal het merk de focus en aandacht geven die het nodig heeft om onze primaire markten aan te spreken, maar tegelijkertijd nieuwe toepassingsgebieden vinden om een sterk platform voor de toekomst te creëren."

"Green Hippo is een belangrijk merk dat ons een opening biedt naar nieuwe innovatieve delen van onze markt. De inzet van video bij evenementen is iets dat in snel tempo groeit. Om de distributie te kunnen doen voor een leidend merk als Green Hippo is voor Ampco Flashlight een zeer welkome aanvulling op onze activiteiten en portfolio", aldus Peter de Fouw. 

Ga terug