Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

Martin van Kouwen versterkt Ampco Flashlight Sales

Martin van Kouwen

Met ingang van 1 oktober 2018 zal Martin van Kouwen starten als accountmanager bij Ampco Flashlight Sales en zal verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten rond de luidsprekersystemen die Ampco Flashlight Sales vertegenwoordigt.

Martin, begonnen als technicus bij Ampco Flashlight in de jaren 90, is in een vergelijkbare commerciële rol de afgelopen jaren werkzaam geweest bij Audio XL waar hij met succes de Harman Professional producten heeft aangeprezen.

Martin: “ Na 15 jaar in het veld te hebben gewerkt is het tijd om mijn ervaring en ontwikkeling in te gaan zetten voor het bedrijf waar het voor mij ooit begonnen is. De enorme diversiteit, het hoge niveau van het team en de fantastische merken waarmee Ampco Flashlight werkt stellen me in staat om mijzelf nog verder te ontwikkelen”.

Peter de Fouw, directeur van Ampco Flashlight Sales: “ ik ken Martin nu ruim 20 jaar en heb enorm goed samengewerkt in de opbouw van Audio XL. Ik ben trots en blij dat het team bij Ampco Flashlight nu met Martin als collega kan samenwerken. Het team zal hierdoor nog verder worden versterkt”

Martin is te bereiken op: martin.vankouwen@ampco-flashlight.nl

Ga terug