Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

Martin Audio blijft innoveren: nieuwe producten aangekondigd

Martin Audio heeft vandaag negen nieuwe producten geïntroduceerd waarmee ze de portfolio uitbreiden met een serie die speciaal gericht is op de markt voor vaste audioinstallaties. 

ADORN luidsprekers
Van een winkel tot een directiekamer, de nieuwe ADORN-luidsprekers zijn ontworpen voor toepassingen die hoge prestaties vereisen in visueel discrete en ultracompacte behuizingen. De tweeweg ADORN 40 en ADORN 55 zijn standaard verkrijgbaar in zwart of wit en zijn gemakkelijk te schilderen, zodat ze passen bij elk interieur en elke architecturale omgeving. 
De luidsprekers, voorzien van een driver van 4 of 5,5 inch, hebben een nominale impedantie van 16 ohm, waardoor vier of meer luidsprekers parallel kunnen worden aangestuurd door één versterkerkanaal. 

SX110 subwoofer
De nieuwe SX110 subwoofer zorgt desgewenst voor uitbreiding in de lage frequenties. Met een krachtige 10" is de SX110 compact genoeg om discreet te worden weggewerkt in een interieur, of desgewenst opgehangen door de standaard aanwezige hangpunten. 

ADORN combineert uiteraard ook heel goed met andere Martin Audio systemen zoals CDD of BlacklineX, zodat in elke ruimte een systeem op maat kan worden gecreëerd. 

VIA versterkers en DX4.0 processor
Bij uitstek geschikt voor de installatiemarkt zijn ook de VIA versterkers, zeer kosteneffectief en indien gewenst in te zetten met de nieuwe DX4.0 4 in 8 uit processor en matrix met netwerkaudio via Dante, hoogwaardige 96kHz-verwerking, VX-beperking en FIR-optimalisatieondersteuning voor O-Line met schaalbare resolutie. 

U-Hub
U-Hub is een Ethernet-naar-U-NET-brug uitgerust met analoog en AES3 digitaal audiotransport. Het vergemakkelijkt de pc-verbinding en VU-NET ™ softwarebesturing van MLA Series-arrays en subwoofers via hun ingebouwde eigen U-NET-netwerk. Bij gebruik in combinatie met de netwerkcontroller van het Martin Audio DX4.0-systeem, kan U-Hub audio en netwerk verbinden met een MLA Series-systeem met één enkele kabel via een Dante™ digitaal audionetwerk. 

De nieuwe producten worden voor het eerst tentoongesteld en gedemonstreerd op de UK Open Days, 18-20 september, in High Wycombe en zullen spoedig ook in Nederland te zien en horen zijn. Meer informatie ? Neem contact met ons op ! 

 

Ga terug