Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

DiGiCo iPad app

Mobiele controle van je digico mixer

 Vanaf nu te downloaden in de appstore, de DiGiCo SD applicatie om uw mixer vanaf afstand draadloos te besturen met een iPad.  Een net iets andere benadering van een iPad app dan andere merken; Creeer je eigen 60 MACRO's als user assignable keys of als uitbreiding van je mixer. Een pagina voor de prikker op het podium, 1 voor de monitorman, 1 voor de FOH mix, maar ook voor de systeem engineer die makkelijk de matrix wil bedienen. Geen draaiknoppen waar je naast tikt, maar handige touch en fade functies........ Veel mixplezier !

 LET OP !  Om de APP te laten werken moet de V685 software uitgebreid worden met een External Control menu, waarin de Ipad functie aangezet moet worden, dit is eenmalig per mixer. ( In de toekomst kunnen hier zelfs andere controllers aangezet worden zoals b.v. HUI, ROSS, OCS controllers)   Download de Nederlandse installatiemanual alvast HIER

Speciaal voor iedere SD mixer is een compleet pakketje gemaakt met de juiste External Controller uitbreiding, de manual van de iPad app (Engels) en de installatiemanual.  In deze Nederlandse Installatiemanual vindt U ook ook alle spec's voor de iPad, iOS versie, Router en netwerksettings.

LET OP !  Vraag altijd eerst toestemming aan de eigenaar/verhuurder van de mixer of de remote control uitbreiding geinstalleerd mag worden op de SD mixer.

Ga terug