Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

Tivoli - Vredenburg

Top - audio in Utrechts muziekpaleis

Tivoli - Vredenburg is in korte tijd uitgegroeid tot de nieuwe cultuurtempel van Nederland. Met 5 zalen, foyers en horeca is het cultuuraanbod zeer compleet. Ampco–Flashlight sales leverde alle geluidsapparatuur.

De grote zaal, ook wel bekend als het 'oude' Vredenburg, is onder toeziend ook van architect Herman Hertzberger volledig in oude luister hersteld, en tegelijkertijd met de nieuwste techniek uitgerust. Een d&b T - systeem, aangevuld met een ruime groundstack en subwoofers, biedt voor de brede programmering kraakhelder en krachtig geluid in deze akoestisch uitdagende omgeving.

Ronda is de nieuwe poptempel. Waar je ook staat, je bent altijd dichtbij de artiest. Het d&b J - systeem doet volledig recht aan de titel 'poptempel'. In combinatie met de J en Infra - subs biedt Ronda een overdonderende ervaring.

Pandora is een multifunctionele zaal die vooral als dampende dance - tempel binnen korte tijd een grote reputatie heeft opgebouwd. het C - systeem met vette subs en fills aan de overzijde maakt Pandora en van de best klinkende dance - venues van Nederland, maar ook bands en andere optredens profiteren van de d&b sound.

ga naar de website van TivoliVredenburg

Cloud Nine biedt optredens in het lichtere genre, zoals Jazz, Theater en lichte muziek. Toch is het d&b T - systeem ruim opgewassen tegen dance geweld.

Hertz is de klassieke theatervormige zaal, met 2 balkons en een schitterende houten basis. De levendige akoestiek leent zich bij uitstek voor akoestiche en klassieke optredens. Door een uitgekiend ontwerp met d&b E - series is ook spraak en lichte muziek uitstekend op zijn plaats.

Door het hele gebouw worden naar smaak d&b M4 en M6 floormonitors ingezet. Alle luidsprekers en floormonitors worden aangestuurd door de gevanaceerde d&b D80 amps.

behalve luidsprekersystemen leverde Ampco Flashlight Sales ook een groot pakket een mengtafels, waarbij een DiGiCo SD5, SD9 en SD11, en onze beroemde custom - made patchpanelen met infrastructuur. Daarbij microfoons, bekabeling, stands en accessoires.

 

 

 

Ga terug