Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Nieuws

Theater De Musketon gaat groen met SIXPAR 200 LED armaturen

Theater De Musketon gaat groen met  SIXPAR 200 LED armaturen.

Recentelijk heeft Ampco Flashlight Sales een flinke hoeveelheid Elation SIXPAR 200™ LED armaturen mogen leveren aan Theater De Musketon te Utrecht, t.b.v. van het zaal- en podiumlicht. Men heeft hierbij bewust gekozen voor Multi colour LED armaturen met convectie koeling. Deze “ventilatorloze” armaturen maken hierdoor geen enkel geluid. Er werden 18 armaturen voor het zaallicht geplaatst en zes armaturen als tegenlicht boven het podium. Door de toepassing van Multi colour LED’s is men hiermee ook in staat om sfeervolle verlichting te maken voor o.a. het salsa dansen en kinderdisco’s, naast de gewone witte zaalverlichting.

tl_files/Images/Referenties/Musketon-theaterzaal02.jpg

Theater De Musketon is onderdeel van Cultureel Centrum De Musketon en biedt jaarlijks een aantrekkelijk en gevarieerd programma. In dit kleinschalige theater kun je genieten van voorstellingen met humor, zelfspot en leuke inzichten. Theater De Musketon is een klein theater in de wijk Lunetten, waar ook bewoners van de wijk ieder seizoen een cabaretprogramma organiseren.


Het theater heeft een gezellige en sfeervolle zaal. In de pauze kun je een heerlijk kopje koffie of thee krijgen. Na afloop van de voorstelling kun je bijkletsen en met een drankje bij het haardvuur gaan zitten.

De nieuwe indoor versie van de SIXPAR 200™  is voorzien van 12x 6-in-1 RGBAW+UV  multi lens LED’s, heeft 100.000 uur gemiddelde levensduur, 15° beam en 25° field angles, electronische strobe en dimming (0-100%), vijf variabele dimming curves, dual yoke / vloerstatief, multiple unit power linking, RDM (Remote Device Mangement), robuuste gegoten aluminium behuizing, geen ventilatoren voor stil gebruik, flicker free operation voor TV en Film en een Multi-voltage universele zelf schakelende power supply (110V-250V). Dit armatuur is ook verkrijgbaar als de kleinere SIXPAR 100™  en de grotere SIXPAR 300™ . Alle drie deze armaturen zijn tevens beschikbaar als IP65 rated fixture.

Ga terug