Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

Martin Audio

CDD series

Coaxial Differential Dispersion. Het klinkt technisch, en dat is het ook..het resultaat is daarbij verbluffend. Een gelijkmatige afstraling over een ongelooflijk breed vlak. Kraakhelder en dynamisch. Een complete lijn met fullrange luidsprekers en subs, ideaal voor  hi- profile installatie ! 

Naar de CDD series 

 

 

MLA series

Multi - cellular line array: de uitvinding van Martin Audio. Elke driver in elke module wordt apart aangestuurd met aparte processing. Dit resulteert in een ongelooflijke controle van afstraling en dynamiek, waarbij ongewenste vlakken vermeden kunnen worden. MLA fulsize, MLA compact en MLA mini : allen een verbluffende sound en controle. 

Naar MLA series

Blackline series

De Martin Audio werkpaarden. Men verbeterde deze serie al twee keer, en de klank en bouwkwaliteit kan weer jaren mee. van F8 tot F15, van S12 tot S218 sub: de serie is compleet, de kwaliteit is bewezen en de gebruiker kan er overal mee uit de voeten. 

Meer over Blackline series 

 

DD series

Klinkt sexy, en dat zijn de speakers uit de Differential Dispersion serie wel degelijk. De geavanceerde (draaibare) hoorntechniek levert optimale controle over afstraalgedrag. Gecombineerd met de serie WS - subs een ideale luidspreker voor veeleisende omstandigheden. Clubs, Theaters, Auditoria zullen er van opknappen. 

Naar DD series 

 

W8 series

De W8 serie omvat de beroemde en veelgebruikte W8L, W8LC en W8LM componenten. De subs maken de serie compleet. bewezen kwaliteit, eerlijke prijs en de beroemde Martin Audio klank. Met alle subs te combineren. 

naar W8 serie

LE series monitors

De LE series, bestaand uit en 12", 15" en een 2 x 12" variant, zijn krachtige 2-weg monitors met de beroemde kraakheldere Martin Audio hoorn - sound. Zeer luid ! 

naar LE series 

Omniline serie

Omniline is een uniek produkt waar zowel de geluidstechnicus, de architect als de boekhouder heel blij van wordt. Het combineert de eigenschappen van een line - array met die van een steerable column, met daarbij de warme sound van multiple dome tweeters. Gecombineerd met een sub beidt de omniline een krachtig en zeer helder spraak- en muzieksysteem voor diverse toepassingen. Arrays van 4 tot 48 modules zijn mogelijk. 

naar Omniline serie