Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

ETC Gio @5

ETC Gio @5 biedt professionele controle op de juiste maat.

De ETC Eos families is gegroeid - door kleiner te worden. Na een succesvolle preview op LDI lanceert ETC officieel de Gio @5 console. Hiermee brengt ETC het professionele niveau van lighting controls van Eos Ti en Gio binnen het bereik van gebruikers met minder ruimte en smallere beurzen. 

Deze portable console heeft alle belangrijke control features aan boord in een compacte footprint van slechts 641mm breed . De console is voorzien van een groot 17-inch multi-touch LCD display, vier encoder wielen met 'force-feedback', vijf configureerbare gemotoriseerde faders en twee masterfaders . Een uitgebreide connectiviteit door ondersteuning van ETCNet3 (sACN)/ ArtNet en Avab UDP protocollen, show import van o.a ETC Eos en Cobalt, GrandMA1 en -2, Strand 500/300, twee poorten voor externe monitoren, ethernet en 11(!) USB, MIDI, SMPTE timecode poorten.

De Gio @5 is de perfecte stap vooruit voor ION gebruikers die uitgebreidere controle willen hebben over o.a. playbacks, colour control en touchscreen MagicSheets in één geïntegreerde behuizing.

De bediening heeft dezelfde indeling als de lay-out van de grotere GIO en Eos Ti consoles en is de ideale stap voor de ervaren gebruikers die ook in kleinere producties of zalen goed willen kunnen werken.

De Gio @5 geeft de gebruiker een compleet pakket aan mogelijkheden om in kleine en middelgrote theaters en popzalen professioneel te kunnen werken, direct uit de doos. Als het groter moet dan kan de Gio @5 de basis vormen voor en customised groter systeem bestaande uit plug&play motorfaderwings , externe touchscreen monitors en andere accessoires.

Wat je ook wil doen, de Gio @5 heeft wat je nodig hebt om de klus te klaren.

 

*verplicht veld

 

Ga terug