Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

Interal T.C. truss

Interal T.C.

Interal T.C. is gevestigd in Venray en behoort tot een van de grootste truss producenten van Europa. Een transparante organisatie met korte communicatielijnen zorgt ervoor, dat het productieproces snel en gladjes verloopt. Hierdoor is Interal vaak in staat op korte termijn standaard- en custom made truss te leveren. Ook afwijkende vormen van aluminium in enkelbuis, ladder vorm, driehoekig, vierkant of rechthoekig kan Interal snel produceren, waarbij ze desgewenst meedenken bij het ontwerp en dit omzetten in CAD-CAM productie. Interal heeft expertise op ieder denkbaar niveau. Van inspectie bij inkoop tot aan de finale controle bij de Logistieke Divisie.

Alle truss wordt in Nederland in eigen bedrijf geproduceerd, sinds 2010 grotendeels met behulp van TIG-lasrobots. Hierdoor is het mogelijk uiterst precies en met een zeer kleine tolerantie truss te produceren. Slechts de 'specials' worden nog met de hand gefabriceerd door uiterst bekwame TIG-lassers. Interal T.C. is dus een puur Nederlands bedrijf met een no-nonsense cultuur. Interal T.C. is daarom druk bezig een nog belangrijkere speler te worden op de truss markt, met hun mentaliteit en enorme creative drive.

Interal T.C. heeft sinds 2003 een enorme groei ondergaan, niet slechts horizontaal, maar vooral in de diepte. Know-how is een van hun speerpunten. De constructieve benadering van Interal vanaf de eerste schets tot aan de  logistieke processing vormt de basis voor ieder succesvol project.
Interal T.C. speelt hierdoor tegenwoordig een prominente rol in de internationale event industrie.

tl_files/Images/Licht/Interal T.C. truss/Tig lasrobot.jpgtl_files/Images/Licht/Interal T.C. truss/Tig lasrobot 2.jpg

High-quality
Doordat Interal een volledige eigen 'in-house' productie lijn en eigen CAD tekenaars in dienst heeft, kunnen ze snel, creatief en kwalitatief trussen van de hoogste kwaliteit leveren. Interal T.C. heeft met zijn technische know-how inmiddels al een belangrijke rol gespeeld m.b.t. een flink aantal noemenswaardige producties. Buiten de standaard truss lijnen biedt Interal ook een range van roof systems en een range van cirkels. Klanten kunnen ook hun custom designs laten realiseren bij Interal T.C.

Dealer network
Interal heeft een groot dealer network tot zijn beschikking omdat Interal T.C. actief is door geheel Europa. In combinatie met hun eigen logistieke faciliteiten, biedt dit een uitgekiende weg om hun producten snel en efficiënt bij de klant te krijgen.

Ga naar de Interal TC Truss website

 

Protruss

Een van de truss-types die Interal T.C. produceert is de Protruss-serie. Deze is volledig compatibel met een van de wereld standaards in truss. Handig voor hen die al hun eigen voorraad hebben en willen uitbreiden met nieuwe Interal T.C. truss. Het enige verschil tussen Interal's Protruss-serie en de Intertruss-serie is een afwijkende maatvoering in de koppelingen. De Protruss-serie is gemakkelijk te bouwen en beschikbaar in diverse lengtes, hoeken en cirkels. De Protruss-serie is leverbaar in enkel-buis, ladder, driehoekige, vierkante en rechthoekige truss.

De Protruss-serie wordt geleverd in 3 soorten :

Decotruss
licht, elegant en voor decoratief gebruik.

Multi Purpose
licht, sterk, wordt voornamelijk gebruikt voor geluids- en lichtapparatuur

Heavy Duty
extra sterk, wordt voornamelijk gebruikt als pre-rig-truss.

Ga naar de Protruss website

 

Intertruss

Een van de truss-types die Interal T.C. produceert is de Intertruss-serie. Deze is volledig compatibel met een van de wereld standaards in truss. Handig voor hen die al hun eigen voorraad hebben en willen uitbreiden met nieuwe Interal T.C. truss. Het enige verschil tussen Interal's Intertruss-serie en de Protruss-serie is een afwijkende maatvoering in de koppelingen. De Intertruss-serie is gemakkelijk te bouwen en beschikbaar in diverse lengtes, hoeken en cirkels. De Intertruss-serie is leverbaar in ladder-, driehoek- en vierkant trusss.

De Intertruss-serie wordt slechts geleverd in 1 soort:

Multi Purpose
licht, sterk, wordt voornamelijk gebruikt voor geluids- en lichtapparatuur

Ga naar de Intertruss website

 

Cirkels

De fabricage van cirkels is een van de specialiteiten van Interal T.C. Enkel buis, ladder, driehoekige, vierkante, rechthoekige en elliptische cirkels. Wat de verlangde vorm, dimensie of type het ook moge zijn, Interal kan het leveren. De cirkels worden geleverd in twee verschillende lijnen voor maximale uitwisselbaarheid met reeds aanwezige truss, de Protruss range en de Intertruss range.

Parts 
Een complete cirkel wordt altijd geleverd in delen (parts). Het aantal delen kan worden verhoogd of worden verlaagd op verzoek van de klant, voor zover technisch mogelijk. Het is ook mogelijk slechts een deel van een cirkel te bestellen, zoals bijvoorbeeld een halve of 2/3 cirkel. Interal T.C. cirkels worden altijd gefabriceerd met uiterste preciesie. Dit maakt het mogelijk om een deel in te passen op iedere plaats van het geheel. Delen van verschillende cirkels van dezelfde diameter kunnen zonder problemen worden uitgewisseld. Dit maakt probleem-vrije vervanging van defecte of beschadigde delen mogelijk.
 
In-house 
Omdat Interal T.C. 'in-house' produceert, is het niet alleen mogelijk snel en flexibel te reageren, maar is het ook mogelijk klant-specifieke of project-specifieke ontwerpen te leveren. De cirkels van Interal T.C. van iedere denkbare vorm en afmeting worden met grote preciesie geproduceerd naar uw exacte specificaties. Uw kunt ook een beroep doen op Interal's expertise en ervaring in de beginnende ontwerp fase.

Ga naar de Cirkels website

tl_files/Images/Licht/Interal T.C. truss/Ringen 2.jpg      tl_files/Images/Licht/Interal T.C. truss/Ringen 3.jpg