Green Glue

Noise Proofing Compound

Noise Proofing Compound is het hart van de Green Glue range. Deze geleiachtige substantie wordt opgebracht tussen bijvoorbeeld twee lagen gipsplaat en zorgt dan voor een massa - veerwerking waarmee de geluidsenergie wordt geabsorbeerd en niet of nauwelijks wordt door gegeven aan de belendende ruimte.

Dit is een ideaal product om bestaande ruimtes extra isolatiewaarde te geven. Toepassingen zijn Studio's, Oefenruimte's en Thuisbioscopen.

Noise Proofing Sealent

Uiteraard moeten met Green Glue Damping Compound behandelde oppervlakken zwevend maar wel geluiddicht worden behandeld aan de randen en hoeken. Hiervoor is de Sealent ontwikkeld, deze is voor de geluiddichte afwerking van kieren, randen en naden.

Een kit die elastisch blijft en blijvend kieren en naden geluiddicht maakt. Deze kit is op waterbasis en na droging overschilderbaar.

Noise Proofing Tape

Om bijvoorbeeld houten vloeren te ontkoppelen van de vloerbalken of om en metalstud wand zwevend te maken heeft Green Glue Noise proofing Tape ontwikkeld. Deze tape wordt aangebracht tussen de vloer en het zwevende wand frame, en zorgt er vervolgens voor dat de constructie kan bewegen t.o.v. het gebouw en als zodanig geluidsenergie kan opnemen, zonder dit door te geven aan de gebouw constructie of belendende ruimten.

Applicator Gun

Aangezien de uit Amerika afkomstige Kit tubes een afwijkende maat hebben van de Europese Kit tubes leveren wij hiervoor de Kitspuit in de een beduidend grotere dan voor ons bekende uitvoering.