Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

GDS LED Zaalverlichting

GDS LED Zaalverlichting

Innovator in LED zaalverlichting, dat is GDS (Global Design Solutions). Met het ArcSystem biedt GDS het meest geavanceerde en natuurlijke LED zaalverlichtings-systeem. Dimmen zonder schokjes en zonder merkbare overgang, ook die beruchte eerste/laatste 10%. Naast het ArcSystem biedt GDS ook nog andere oplossingen, zoals het BluesSystem LED backstage verlichtings-systeem, het MainsSystem algemene witte LED backstage- en werkverlichting, de SM-Conoles (Stage Management Console), het CueSystem en de Mobal Testers.

Ga naar de GDS website

tl_files/Images/Licht/GDS/gdst.jpg      tl_files/Images/Licht/GDS/gds1.jpg

ArcSystem V1.5

ArcSystem is een prijswinnende range van modulaire, zeer efficiente LED verlichting, ontworpen voor gebruik in auditorium- en arena ruimtes, gebruik makend van bedraad DMX signaal of van 'wireless ArcMesh protocol'. Het gebruik van ArcMesh, een door GDS ontwikkeld wireless control systeem, maakt het mogelijk om ArcSystem armaturen 'retrofit' te installeren in een auditorium, zonder noodzaak de bedrading te vernieuwen of aan te passen. In 2015 verlichtte ArcSystem de weg voor ongeveer 55 miljoen mensen wereldwijd, met weergaloze LED lichtkwaliteit op een milieuvriendelijke en economisch duurzame wijze.

Na vier zeer succesvolle jaren van levering van het ArcSystem met installaties in 's-werelds belangrijkste theaters, arenas, kerken, galleries en musea, heeft GDS het ArcSystem een update en upgrade gegeven. Door het verder ontwikkelen van de technologie heeft GDS het systeem verder versterkt en enkele significante nieuwe features toegevoegd aan een systeem, dat reeds bekend stond als het beste in de markt. Reeds bestaande ArcSystem installaties hebben hiervan net zo veel profijt als nieuwe installaties, aangezien alle nieuwe ontwikkelingen 'backwards compatible' zijn. De toepassing van het ArcSystem is breed en wordt steeds breder. De installatie in TV studios en cinemas zijn slechts twee voorbeelden van toepassingen buiten de gebruikelijke zalen en arena's, waar de perfecte dimming en 'low glare optics' uitstekende lichtkwaliteit produceren, precies conform hun specifieke eisen.

ArcSystem wordt geleverd in een range van opties voor zowel 'recessed' als 'surface mount', single en multi-cell. Alle armaturen worden gefabriceerd van hoogwaardig, powder-coated aluminium en staal. Multi-cell armaturen kunnen surface-mounted worden geleverd - of een front flush mounting plate is beschikbaar voor multi-cell toepassingen die flush recessed mounting behoeven. De optics zijn leverbaar in een range van beam angles, met light outputs van 700-15000lm, 90+ CRI en kleurtemperaturen van 2700°K tot 4100°K.

Alle ArcSystem componenten zijn convectie gekoeld en werken geluidloos zonder bewegende delen, die kapot kunnen gaan of vol gaan zitten met stof. Optioneel zijn de drivers verkrijgbaar als ArcSystem Emergency. ArcSystem Emergency drivers hebben 'mains sense fail options' in alle fittings en drivers, waardoor ze gebruikt kunnen worden als officiële noodverlichting.

Ga naar de GDS ArcSystem website

 

ArcSystem ArcLamp V1.5

De vernieuwde ArcLamp V1.5  biedt een CRI van 90+ en een verbeterde helderheid t.o.v. de voorganger. Hij is beschikbaar in ieder type fitting, in kaarsvorm en bolvorm, in helder en gefrost glas. Een historische kroonluchter LED-compatible maken is een van de vele mogelijkheden die de ArcLamp biedt. Het proces hiertoe  is even simpel als het vervangen van een incandescente lamp en om de externe ArcLamp driver (geplaatst in het plafond of in de dimmerruimte) aan te sluiten, kan gewoon gebruik worden gemaakt van de reeds aanwezige bedrading. Met een verwachte levensduur van 35.000 uur (preliminary) continue gebruik, elimineert de ArcLamp de noodzaak voor kostbaar onderhoud.

Ga naar de ArcLamp website

 

BluesSystem

Het prijs winnende BluesSystem is de wereldwijde industrie standaard geworden voor betrouwbaar dimbaar LED werklicht voor backstage areas.

Het BluesSystem is leverbaar als Dome, geschikt voor 'low level' toepassingen, of als Beam, met een gebundeld licht voor algemeen gebruik, geschikt voor 'high level', corridor- en trappenhuis toepassingen. Leverbaar in 2.5°, 5°, 10°, 20° en 50° patterns.

Ga naar de BluesSystem website

 

MainsSystem

Ontworpen ter aanvulling van de prijs winnende BluesSystem producten, is het MainsSystem bezig zeer succesvol te worden als een betrouwbare serie LED werklicht producten voor backstage gebruik en in corridors en trappenhuizen naast het BluesSystem.

Het MainsSystem is leverbaar als Dome, geschikt voor 'low level' toepassingen, of als Beam, met een gebundeld licht voor algemeen gebruik, geschikt voor 'high level', corrridor- en trappenhuis toepassingen. het MainsSystem is een non-dimming versie (Mains Voltage) van de BluesSystem range, leverbaar in wit LED licht en diverse andere kleuren LED licht, zoals blauw, rood, groen, geel en amber.

Ga naar de MainsSystem website

 

SM-Consoles

De Stage Managers Console is het hart van iedere productie, ondersteunend in alle alle aspecten van de show, van het bijhouden van de tijd tot het op tijd uitvoeren in de juiste volgorde van iedere cue. De Stage Manager heeft de minder benijdenswaardige verantwoordelijkheid voor deze zaken en behoeft een centrale controle positie van waaruit hij alle gebieden van het theater kan coördineren, zowel back stage als bij de front of house.

GDS ontwerpt en fabriceert een range van op maat gemaakte stage managers consoles voor zalen van iedere grootte voor de internationale theater en evenementen industrie. GDS begon met het fabriceren van Stage Managers Consoles in 2006 en sindsdien hebben ze wereldwijd ontelbare consoles geleverd. GDS maakte van de gelegenheid gebruik om te kijken hoe de industrie dit gecompliceerde stuk gereedschap benaderde en gaf een dringend noodzakelijke review. Als resultaat ontwikkelden ze een nieuwe aanpak voor zowel hardware als software, waarbij raffinement en flexibiliteit naar een hoger plan werden getild.

GDS SMConsole Clock modules zijn nu beschikbaar met Network Time Protocol, met de verzekering dat de klok altijd de juiste tijd aangeeft. Ze worden nu ook aangeboden met luchtvochtigheids- en temperatuur modules als standaard met remote web page monitoring/configuration.

Ga naar de SM-Consoles website

 

CueSystem

Het GDS cue light system biedt een simpel betrouwbaar cue light control voor theaters, conferentiezalen, en iedere andere zaal die een cue light system behoeft. Het bestaat uit master controllers en cue light outstations. Alle master controllers zijn leverbaar in 4-, 8- en 12-weg in rack mount of desk mount. Op verzoek zijn ook grotere versies leverbaar. Ethernet Cue light systems zijn ontworpen voor naadloze network integratie en bieden een totale flexibiliteit op het gebied van patching en configuratie op standaard Netwerken. Gratis uitgebreide software maakt het mogelijk om het cue light system te programmeren op een zelfde wijze als op een lichtconsole voor grotere terugkerende shows.

IO nodes kunnen worden gebruikt met de software, dus een cue light console is niet persé nodig. Dit is handig voor toepassingen waarbij het cue system kan worden bediend vanaf een laptop of een desktop computer en is hierdoor budgetvriendelijk aan te schaffen en in te zetten.

Ga naar de CueSystem website

 

MobalTester

De MobalTester is een compacte gecombineerde Socapex kabel- en fout-tester, die tegemoet komt aan de vraag uit de markt de entertainment industrie, voor een snelle en eensluidende Socapex fout diagnose- en correctiesysteem. Het product is compact, digitaal, volledig weersbestendig en werkt automatisch.

De MobalTester is volledig draagbaar, hetgeen hem ideaal maakt voor touring of iedere zaal en iedere productie. Bovendien kan de MobalTester ook in de werkplaats of in een magazijn vast worden gemonteerd voor regelmatige kabelcontrole en reparatiedoeleinden. MOBAL staat voor “Make Or Break And Load” hetgeen de verschillende tests door de ProTester 19 MOBAL beschrijft.

Ga naar de MobalTester website