Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

ETC

ETC

ETC is toonaangevend in Fixtures en Control op het gebied van professioneel licht. iedereen kent natuurlijk de Source Four armaturen, de wereldwijde theaterstandaard profielspot, maar ETC biedt daarnaast een breed programma van topprodukten.

Ga naar de ETC website

 

Fixtures

ETC biedt twee complete series fixtures:

De Source Four Series bestaat uit een complete serie geavanceerde Profielspots, Parspots en Cyc Lights, waarbij LED de boventoon voert, maar ook HPL Tungsten en HDI zijn nog altijd veel gebruikt.

De ColorSource Series bestaat uit een complete serie geavanceerde Profielspots, Parspots en Cyc Lights, uitsluitend in LED.

Daarnaast is er ook nog de de Selador Series, de Selador Architectural Series en de Selador Classic Series, de laatste een unieke breedstralende horizon. Al deze series zijn uitsluitend in LED verkrijgbaar.

Ga naar de ETC Fixtures

 

Consoles

ETC consoles worden wereldwijd gebruikt in allerlei toepassingen en door een zeer diverse groep gebruikers. De Eos Series, de ColorSource Series, de Cobalt Series en de compacte SMART Series bieden voor elke gebruiker de gewenste functies voor hun specifieke toepassingen en hun specifieke budget.

Ga naar de ETC Consoles

 

Dimming & Switching

Met de Sensor3 Series levert ETC een van de meest geavanceerde Dimmer & Switch systemen. De ColorSource ThruPower systemen zijn bijna net zo geavanceerd, doch bedoeld voor kleinere zalen en kleinere budgetten. Maar ook met de betrouwbare en bekende Smart Solutions kan de professionele dimmer gebruiker alle kanten op.

Ga naar ETC Dimming & Switching

 

Architectural Systems

Reeds tientalle jaren is ETC bezig geweest de juiste tools te ontwikkelen om de uitdaging van de hedendaagse architectural verlichting aan te gaan. De drie productlijnen van ETC's Architectural Control (Echo, Paradigm en Mosaïc) zijn betrouwbare, goed-ondersteunde en eenvoudig-te-onderhouden systemen voor iedere zaal, van een enkele ruimte tot grote musea, van massieve kantoor complexen tot convention centers en thema parken. Ondersteund door ETC’s welbekende 24/7 customer service, worden ETC architectural systemen over de gehele wereld vertrouwd en ingezet.

Ga naar de ETC Architectural Systems

 

Networking

ETC is pionier in Ethernet-based networking voor entertainment-lighting systems, met de kracht om DMX, video en remote-focus data op een enkele draad te verzenden. ETC's Net3 suite, powered by ACN (Architecture for Control Networks), gaat verder dan dat met het bieden van een open network met de hoogste graad van betrouwbaarheid en gestroomlijnde systeem controle voor grotere flexibiliteit en efficiëntie. En met hun leiderschap in de ontwikkeling van de ANSI standaard voor ACN, blijven ze innovatief in entertainment- en architectural control door het gebruik van Ethernet-based protocols.

Ga naar ETC Networking