Duratruss

Duratruss

Duratruss producten worden gefabriceerd van metaal, maar zijn gebouwd op vertrouwen – het vertrouwen dat klanten in Duratruss stellen om hen te voorzien van truss systemen, towers, stage modules, rigging materialen en accessoires voor al hun installaties, van kleine beursstands tot grote concert staging. Duratruss is nog vrij jong - opgericht in 2010 - maar wordt geleid door mensen met tientalle jaren ervaring, om klanten over de gehele wereld te voorzien van high-quality, betaalbare trussing.

Gevestigd in Kerkade, Nederland, bedient Duratruss klanten over geheel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, West Asië en de IPS CIS staten. De grote opsalg capaciteit van het 5500m² grote magazijn in Kerkrade biedt Duratruss de mogelijkheid om dermate grote voorraden aan te houden, zodat alle standaard truss producten direct beschikbaar zijn voor de klanten.  

tl_files/Images/Licht/Duratruss/tuvpassedneu.jpg    tl_files/Images/Licht/Duratruss/TUV_CERT.jpg

De Duratruss producten worden gefabriceerd van high-quality aluminium en worden conform de meest exacte standaarden zoals de Duitse TÜV uitgevoerd en getest. Onder de meest populaire producten zijn de DT33, een driehoekig truss systeem voor tijdelijke installaties; De DT-34 een vierhoekig truss systeem voor beurs-stand en roof systems, en de DT-44 voor grote installaties. Duratruss levert echter nog veel meer soorten en maten truss, in enkel-buis, ladder-, driehoek-,  vierkant- en rechthoek truss, en in 2mm, 3mm en 4mm wanddikte. Duratruss levert tevens cirkels van truss in allerlei soorten en maten en wanddiktes. Duratruss levert op verzoek ook trussen voorzien van een powder coating laag in iedere gewenste RAL kleur. 

Naast de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding en de mogelijkheid orders snel uit te voeren, biedt Duratruss klanten een ongekend niveau van flexibiliteit. Overtuigd als Duratruss dan ook is van de kwaliteiten van hun ervaren personeel, is Duratruss in staat custom truss producten 'on demand' snel en kosten-efficiënt te leveren.

Ga naar de Duratruss website