Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

DPA Microphones

d:dicate™

De universele d:dicate™ microfoons zijn legendarisch in de hight-end studio opname en film productie.
Helder en accuraat, deze microfoons worden gebruikt door de professional die enkel het beste verwacht.

meer over d:dicate™

d:facto™

De d:facto™ microfoons brengen de studiokwaliteit geluid live op het podium, deze handheld microfoons zijn ontwikkeld voor cristalhelder zang en spraak.
De serie bestaat uit een uitgebreid programma modulaire onderdelen die ook te combineren zijn met de zenders van bijvoorbeeld Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony en Wisycom.

meer over d:facto™

d:fine™

Televisie, musicals, zang in combinatie met veel dans, met de d:fine™ headsets ben je verzekerd van superieure opname van zang en spraak.
Ook leverbaar met de CORE technologie, waardoor de microfoons nog minder bijgeluiden oppikken en nog beter presteren.

meer over d:fine™

d:mension™

Surround geluid, met de kwaliteit van DPA. De d:mension™ microfoons zijn ontwikkeld voor opname van surround geluid door studio en film engineers recorders.

meer over d:mension™

d:sign™

Vergaderingen, boardrooms, presentatie, de d:sign™ microfoons zijn voor diverse spraak opname toepassingen ontwikkeld. Er zijn verschillende uitvoeringen voor gebruik op een katheder, op tafel, aan het plafond en vanaf de vloer te gebruiken.

meer over d:sign™

d:vice™

Steeds meer wordt voor journalistiek mobiele telefoons gebruikt, en hoewel de telefoons steeds beter worden in de opname van foto en video blijft de geluidskwaliteit helaas achter.
De d:vice™ lost dit probleem op, koppel deze simpelweg aan de Iphone of ander iOS apparaat en een mobiele opnamestudio is geboren.

meer over d:vice™

d:screet™

Wanneer de microfoon verborgen moet worden, maar de er niet mag worden ingeleverd in de geluidskwaleit, vertouwt menig geluidstechnicus op de d:screet™ miniatuur microfoons. Te verkrijgen in zeer veel verschillende uitvoeringen zodat er nooit een reden is geen goede opname te kunnen maken.

meer over d:screet™

d:vote™

Of het nu drums zijn, blaasinstumenten of snaarinstrumenten, de act verdient het om versterkt te worden exact zoals hij klinkt. Voor deze toepassing is er in de d:vote™ serie voor elk instrument de juiste microfoon en accessoires.

meer over d:vote™