DiGiCo

Het Engelse DiGiCo is opgericht in 2002 en gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale audio apparatuur. De SD - series zijn eerste keus bij (inter) nationale touring acts, theaters en live events.

Updates

SD Serie:
 CORE2 update V987 NIEUW
 V760 

S Serie:
 V2.2 
 S-series Remote App (iTunes)


SD 32bit Mic Pre-Amp Card

Speciaal voor de SD-racken heeft John Stadius een nieuwe Mic Pre-Amp ontworpen! Uniek zijn o.a. de Twin 32-bit AD-Converter en het dynamisch bereik van 123dBA.

Lees meer over de 32bit Mic Pre-Amp

 

 

SD12

In 2015 lanceerde DiGiCo haar compacte, betaalbare S-serie; vorig jaar werd de hele SD Range krachtiger dankzij de Core 2 Software; Nu, op DiGiCo's 15e verjaardag, presenteren wij Project Vulcan, de nieuwe SD12.

Lees meer over de SD12

 

 

S31

Maak kennis met de S31, de nieuwste console in de S-serie, die zorgt voor meer functionaliteit en toegankelijkheid, alles tegen een betaalbare prijs. De S31 heeft 31 faders, en drie 10 "multi-touch screens ... En hij past nog steeds in de kofferbak van je auto!

Lees meer over de DiGiCo S31

S21

OP de Prolight + Sound 2015 werd de S21 geintroduceerd. Een baanbrekend produkt, met volledige DiGiCo functionaliteit voor een ongelooflijk scherpe prijs. 2 schermen, 96kHz.

Lees meer over de DiGiCo S21

SD series

De DiGiCo SD series vind je overal ter wereld bij toonaangevende verhuurbedrijven en installaties. De klank, het bedieningsgemak, de overzichtelijke lay-out en de bedrijfszekerheid maken van de SD mixers de "weapon of choice" voor engineers. Van SD11 tot SD7 : dezelfde chip, dezelfde klank en dezelfde unieke service !

Lees meer over de SD series