Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

d&b audiotechnik

J - series

De J-Series is d&b's antwoord op de vraag naar grote tot zéér grote systemen voor live events. Gedetailleerd, transparant geluid, buitengewoon gelijkmatig frequentiebereik, dynamische bandbreedte en extreme geluidsdruk met behoud van headroom maken van de J-Serie de ultieme keus voor de meest verregaande vormen van versterking in bijna ieder genre. 

meer over J - series

V - series

V-Series

- Toepassing: grote club/theater/klein stadion

- Gestacked of gevlogen

- Tot 24 kasten in verticaal gevlogen systemen

- Goed te combineren met J-Series voor grotere venues

Meer over V - series

Y - series

Y-Series

- Toepassing: clubs/theater/concertzaal

- Gestacked of gevlogen

- Tot 20 kasten in verticaal gevlogen systemen

- Goed te combineren met V-Series voor grotere venues

Meer over Y - series

T - series

De T-Series is een compacte luidsprekerkast die in een simpele handbeweging omgetoverd kan worden van conventioneel "point source" systeem (verticaal) naar "line array" module (horizontaal). Dit levert een zeer breed toepassingsgebied op: van simpel presentatie-setje voor twintig man, tot een buiten-evenement voor vele duizenden bezoekers. 

Meer over T - series

E - series

Met hun compacte uitvoering is de E-Series de kleine(re) lijn luidsprekers, zonder concessies aan  geluidskwaliteit en weergave bij hogere volumes. E-series zijn gemakkelijk inzetbaar --met en zonder subwoofers-- en bieden een elegante oplossing voor spraak- en muziekweergave, under-balcony en delay-lijnen, in theaters, repetitiestudio's, conferentie- en congreszalen, e.d. 

Meer over E - series

Monitors

Voor een succesvol optreden is een goede afluistering voor de artiest van even groot belang als de versterking naar het publiek. d&b audiotechnik monitors zijn compact, solide, functioneel én presteren onder alle omstandigheden. Gemak in gebruik, neutraal van klank, goed gedefinieerde spreiding en een gegarandeerde stabiliteit, zelfs bij zeer hoge geluidsniveaus. 

Meer over monitor - series

Amplifiers

Kwaliteit door eenvoud: twee typen versterkers, standaard uitgevoerd met analoge en digitale ingangen. On-board DSP maakt het mogelijk elke d&b luidspreker aan te sluiten. De weergavekwaliteit laat andere versterkers ver achter zich. Load monitoring and system check houden de conditie van systeem en drivers in de gaten. Afstandsbedienbaar, natuurlijk. 

Meer over amplifier - series

Vintage series (niet meer in productie)

De Q-Series luidsprekers kunnen zowel in losse opstelling als in line-array gebruikt worden, net zoals de T-series.  Een gebundelde afstraling in zowel hoog als laag maakt het een ideale luidspreker voor situaties waar veel (open) microfoons gebruikt worden: spraak, muziek, theater, orkestversterking, broadcast events.

Meer over Q - series

De C-Series is een schoolvoorbeeld van d&b's systeemconcept: eenvoud én prestatie. De C-series levert uitstekende klankkwaliteit en een hoge geluidsdruk met minimale vervorming. Veel én goed geluid uit een eenvoudige "minimalistische" behuizing; al vele jaren een populaire keuze. 

Meer over C - series