CM-ET

CM ET Hoists

THE POWER TO PERFORM!

Columbus McKinnon Entertainment Technology (CM-ET) is wereldwijd de leider in de entertainment industry in het leveren van kwaliteits hijs- en positioning equipment voor riggers en riggingbedrijven over de gehele wereld. Van internationale sport evenementen en tours tot Broadway musicals en theaters, evenement organisatoren en productie bedrijven, allen vertrouwen ze op CM-ET products om zeker te zijn, dat de show altijd doorgaat, want "the show must go on!".

Ga naar de CM-ET website

 

Electric Chain Motors

CM ET Electric Chain Motors worden gebruikt voor toepassingen zoals het hijsen van overhead truss systemen, lighting arrays en speaker clusters. De CM Lodestar Electric Chain Hoist is wereldwijd bekend en erkend als hèt werkpaard van de entertainment industrie. professionele entertainment riggers, rental bedrijven en organisatoren vertrouwen al vele generaties op de CM Lodestar Electric Chain Motors vanwege hun ongekende betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Ga naar de Electric Chain Motors website

Manual Hoists

CM Manual Hoists zijn leverbaar in twee algemene soorten: Hand Chain Hoists en Lever Hoists.

Hand Chain Hoists zijn in de eerste plaats bedoeld voor verticaal hijsen en maken gebruik van de armkracht van de gebruiker. De uitzondering hierop is de CM Hurricane 360 Hand Chain Hoist, die in iedere gewenste richting kan hijsen, dankzij het gepatenteerde rotatie mechanisme.

Lever hoists worden effectief gebruikt voor pulling, lifting en positioning. Manual Hoists kunnen ook worden besteld met integraal trolleys en in een speciale uitvoering ideaal voor toepassing in lage ruimtes.

Ga naar de Manual Hoists website

 

Beam Trolleys en Clamps

Of de klus nu vraagt om een handbediende  trolley of een motor-aangedreven trolley, geconfigureerd als onderdeel van een hoist/trolley combinatie, riggers hebben uitgebreide keuze wanneer ze werken met Columbus McKinnon. In aanvulling op de standaard trolleys met diverse bevestigingspunten en diverse spantbevestigingen, kunnen hoist/trolley configuraties ook worden geleverd voor toepassing in lage ruimtes, conform de wensen van de gebruiker.

Ga naar de Beam Trolleys & Clamps website

Winches

CM biedt een uitgebreide range van electrische- en handbediende staalkabel winches voor hijsen, trekken en positioneren van lasten om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de gebruiker. Wall-mounted handbediende staalkabel winches zijn ideaal voor het hijsen van banners, netten en decorstukken. Console bediende electrische staalkabel winches bieden maximale flexibiliteit voor gebruik in theaters en studios. Electrische staalkabel winches bieden bovendien superieure performance wanneer hijssnelheden van vitaal belang zijn. Wat de hijswensen ook mogen zijn,  er is altijd een Meteor winch voor de klus.

Ga naar de Winches website