Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

Allen & Heath > Nieuws
XONE:DB4 is de mixer voor Armin van Buren

Superster DJ/producer, Armin van Buren, heeft het topmodel van de Allen & Heath DJ-lijn, de Xone:DB4, geselecteerd als zijn mixer voor de wereldtournee 'Armin Only Embrace'. De tour is inmiddels 9 maanden onderweg met shows in Nederland, Spanje, Bulgarije, China, Turkije, Mexico, Taiwan, Brazillie, Australia en de Verenigde Staten.

De geluidskwaliteit van de DB4 is indrukwekkend en ook de effectprocessoren per kanaal klinken geweldig. De mixer is echt flexibel als het gaat om het routen van inputs, filters, EQ's en effecten; dat geeft mij extra creatieve mogelijkheden. De D/A-conversie is subliem en voegt aanmerkelijk meer diepte en dynamiek toe aan mijn set. Ik heb de DB4 kunnen uitproberen in verschillende venues met grote geluidssystemen en het verschil met andere mixers is enorm” zegt Armin van Buren.

De Xone: DB4 staat al jarenlang aan de top en is nog steeds niet overtroffen op gebied van klank, headroom en innovatie en is de keus voor de kritische DJ die zijn vak en zijn sound serieus neemt. 

 De Xone: DB4 is een vierkanaals DJ mixer. De krachtige quad core DSP effecten engine voorziet alle vier de kanalen van digitale effecten. Ieder effect wordt automatisch gesynchroniseerd met het tempo. Er zijn vijf verschillende FX types, maar ook de Xone Dual Filters ontbreken niet. 

Elk kanaal heeft zijn eigen drie bands equalizer en kan geconfigureerd worden als een asymmetrische EQ (+6/-25dB), een Isolator (+6dB/OFF met een 24dB/octave slope), of als een high-pass/low-pass filter waarvan de resonantie ook in te stellen is. De EQ knoppen veranderen van kleur als er een andere type EQ gekozen wordt.

Ieder kanaal beschikt over een loopfunctie, waarmee loops in een lengte van 1/16 beat tot en met 4 maten gemaakt kunnen worden. De loops worden ook gesynchroniseerd met het tempo van uw mix. De Xone: DB4 zal altijd één volledige maat opnemen, en loops zijn zonder haperingen in real-time in te korten. 

Alle vier de kanalen zijn schakelbaar tussen verschillende bronnen: analoog line-in 1 tot 4, digitaal 1 tot 4 of USB 1 tot 4. Er is een microfoon/line-ingang met een tweebands equalizer, gain, cue en volume regeling. De Xone: DB4 heeft een 24-bit, 96kHz USB audio interface. Met deze audio interface kunnen tot vier stereo kanalen opgenomen worden in iedere DAW. Daarnaast zijn er vier stereo virtuele effect returns.

Ga terug