Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

Allen & Heath

World class mixing

Allen & Heath maakt al 30 jaar professionele mixers en DSP oplossingen. Value for money en innovatie staan voorop bij deze specialisten uit Cornwall. Sinds 2007 lopen ze ook voorop met digital mixing, met als nieuw hoogtepunt de dLive series. En dan is er nog de XONE series, de Rolls Royce onder de DJ mixers ! 

Nieuws

happy_armin

XONE:DB4 is de mixer voor Armin van Buren

Lees meer...

Digital mixing

dLive series

allen heath dlive digital mixer

dLive is uniek, krachtig, intuitief en zijn tijd vooruit. De 2 kraakheldere touchscreens, de processing in het rack, de software, de hardware, de layout en het bedieningsgemak: alle ervaringen van Allen & Heath komen samen in dit topmodel. En dat voor een ongelooflijk scherpe prijs ! 

ga naar dLive series

SQ series

 

De SQ series, de digitale kracht van XCVI core in 19”. Gebaseerd op de nieuwste FPGA-technologie bieden de SQ-modellen de power van grote mixers in een compacte behuizing.

De SQ5 (17 faders, 16 local preamps, 19”), de SQ6 (24 local preamps, 25 faders) en de SQ7 (33 faders en 32 local preamps) zijn licht, sterk en veelzijdig met o.a. 48 input kanalen (+8 stereo FX returns), 12 Stereo mixen (Aux of groep), 4 FX sends, 3 stereo matrixen, en Main (36 bussen). De bediening is snel en intuïtief middels een 7” capacitief touchscreen dat ook in daglicht goed te zien is.

Ga naar de SQ series

QU series

16, 24 en 32 faders, geweldige sound, kwaliteit en gebruiksgemak. de QU is ongeevenaard ! OP elke denkbare lokatie en toepassing is de QU de alleskunner waar iedereen mee uit de voeten kan. En dat met de onovertroffen iLive effects ! 

naar de QU serie

GLD series

Met de GLD brak Allen & Heath door in het middensegment door veel meer features en kwaliteit te leveren dan de concurrentie. Met de opgefriste CHROME versie is het gamma compleet. Nu ook met zeer geavanceerde en uitgebreide automixer. 

Naar de GLD series 

iLive series

Still going strong ! de iLive was uniek, en de ervaringen met deze serie komen nu weer terug in de dLive. Een gemakkelijke interface, processing in het rack en een geweldige geluidskwaliteit. Sterk in prijs verlaagd, dus nu heel aantrekkelijk.

Naar iLive series

ME-1 personal monitoring system

De ME-1 is een zeer veelzijdig en compleet personal monitoring system, direct aan te sluiten op alle Allen & Heath digitale mixers. in combinatie met de ME-U interface kan de ME-1 op elk gewenst merk en type digitale mixer worden aangesloten. Totale controle, perfecte klank en artistieke vrijheid voor de artiest !

Naar ME - series 

Analog mixing

Wizard series

Het analoge werkpaard. Nu al de 4e generatie, wie is er niet groot mee geworden ? Sterk, slim, prima klinkend en vrijwel onverwoestbaar. De wizard kan nog jaren mee ! 

Naar de wizard serie

ZED series

Begonnen met de ZED14, en nu uitgebreid tot meer dan 15 modellen is de ZED serie de alleskunner en de benchmark voor betaalbaar analoog mixen. van de kleine ZED10 tot de uitgebreide ZED436, voor elk wat wils. Met of zonder effects, met 60 of 100mm faders, en met de ZED P1000 nu ook een krachtige en lichte 2 x 500W powered variant. 

Naar de ZED series 

DJ mixers

XONE series

Al jarenlang aan de top en nog steeds niet overtroffen op gebied van klank, headroom en innovatie. de XONE is de keus voor de kritische DJ die zijn vak en zijn sound serieus neemt. Met o.a. all time favourite XONE92, de super veelzijdige live production tool DB4 en de compactere XONE23 en XONE43 is er voor elke toepassing de best klinkende mixer op de markt te krijgen. 

Naar XONE series 

XONE PX5

px5

DJMAG.NL heeft een prachtige review geschreven over de XONE PX5. Conclusie: Een hoogwaardige mixer voor zowel de beginnende als gevorderde DJ. Lees hier het hele artikel.

Lees meer...