Prijslijsten

Van veel merken kun je de prijslijst downloaden.

Van de overige merken sturen we je graag een prijsopgave.

SGM

SGM

SGM biedt een professioneel lichtpakket, met de nadruk op LED technologie. Sterk punt is de IP65 rating waardoor de armaturen stof- en vochtvrij blijven en dus lage onderhoudskosten vragen. Voor specifieke langdurige (vaste installatie) architectural toepassingen zijn deze armaturen tevens leverbaar in IP66, waardoor ze nog beter bestand zijn tegen stof en vocht en zelfs tegen zilte zeelucht.

Ga naar de SGM website

G-Series Moving Heads

LED moving heads in varianten Spot, Wash en Beam met bijzondere eigenschappen waaronder de IP65 rating. Minder stof en vocht, en dus veel minder onderhoud gecombineerd met grootse prestaties.

Ga naar de G-Series website

G-1-Series Compact Beam- en Washlights

Compacte serie LED moving heads in varianten Beam en Wash met bijzondere eigenschappen waaronder de IP65 rating, keuze uit Wired of Wireless DMX en optioneel Battery Pack, dus volledig kabelloos behoort tot de mogelijkheden! Minder stof en vocht, en dus veel minder onderhoud gecombineerd met grootse prestaties.

Ga naar de G1-Series website

i-Series Extreme Long Throw Washlights

IP65 rated narrow 8.5° beam extreme long-throw washlights met de nieuwste LED technologie. Uitgerust met RFID en ingebouwde wireless DMX ontvanger.

Ga naar de i-Series website

P-Series Washlights

IP65 rated washlights met de nieuwste LED technologie. Uitgerust met RFID en ingebouwde wireless DMX ontvanger, lenzen zijn verwisselbaar.

Ga naar de P-Series website

Q-Series Floodlights, Blinders, Strobes

Door toepassing van 2000 LED's in een compacte IP65 behuizing levert de Q series tot 28K lumen in een stijlvolle en multifunctionele behuizing. Biedt theaters, TV studio's en andere toepassingen een flicker-free floodlight, maar kan ook als krachtige witte Strobe worden toegepast.

Ga naar de Q-Series website

SixPack LED Pixel Blinder

Gebaseerd op de beroemde audience blinder biedt de SixPack 6 40W LEDs met individuele controle, bijzondere mogelijkheden voor de creatieve lichtontwerper en grote betrouwbaarheid en robuustheid door de IP65 rating.

lees meer

Permanent Outdoor Installation

IP66 rated LED Moving Heads in varianten Spot, Wash en Beam voor Permanent Outdoor Installation (POI) met bijzondere eigenschappen waaronder de IP66 rating. Minder stof en vocht, UV en zuur/zout bestendig en dus veel minder onderhoud gecombineerd met grootse prestaties. Verkrijgbaar in grote (G-Series) en compacte (G1-Series) versie.

Ga naar de POI Moving Heads website

IP66 rated Wash/Flood lights met de nieuwste LED technologie voor Permanent Outdoor Installation (POI) met bijzondere eigenschappen waaronder de IP66 rating. Minder stof en vocht, UV en zuur/zout bestendig en dus veel minder onderhoud gecombineerd met grootse prestaties. Uitgerust met RFID en ingebouwde wireless DMX ontvanger, lenzen zijn bij de P-Series POI washlights verwisselbaar.

Ga naar de POI Wash/Flood Lights website