Blijf op de hoogte...

Meld je aan voor Ampco Flashlight Sales nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

GELUID BIJ AMPCO FLASHLIGHT

Sinds de jaren 70 van de vorige eeuw staat Ampco synoniem voor professioneel geluid. Na de samenvoeging met Flashlight rond de eeuwwisseling ontstond een ijzersterke combinatie van verhuur, verkoop, installatie, produktontwikkeling en onderhoud van professionele licht- en geluidsapparatuur. Dat is de Ampco Flashlight Groep. En u profiteert daarvan. Door onze kennis, ervaring, de back-up van rental specialisten en onze passie voor mooie producten en projecten. 

Neem contact met ons op voor meer informatie, en kijk alvast bij onze merken. 

Nieuws

Allen & Heath Digital Seminars

Vergroot je kennis over Allen & Heath digitale mixers op onze Digital Seminars! Deelname is gratis, verzeker je van een plek door spoedig in te schrijven

Lees meer...

NIEUW! Allen & Heath SQ link en SQ waves kaarten

SQ sLink, SQ Waves en SQ Dante kaart zorgen voor extra mogelijkheden van de SQ series mixers

Lees meer...

Martin Audio blijft innoveren: nieuwe producten aangekondigd

Martin Audio heeft vandaag negen nieuwe producten geïntroduceerd waarmee ze de portfolio uitbreiden met een serie die speciaal gericht is op de markt voor vaste audioinstallaties.

Lees meer...

Martin Audio introduceert de SXH218: plug-in Hybrid

Met de SXH218 biedt Martin Audio een extreem krachtige subwoofer (148dB) die perfect combineert met de eigen WPC arrays, maar ook kan worden ingezet als standalone sub en in combinatie met andere systemen in touring- of installatietoepassingen.

Lees meer...

Allen & Heath SQ series

Allen & Heath presenteert de SQ series. Gebaseerd op de nieuwste FPGA-technologie bieden de SQ-modellen de power van grote mixers in een compacte behuizing. Kom naar onze introductiedagen! Vul het formulier in.

Lees meer...

Allen & Heath dLive C Class

Allen & Heath introduceert de dLive C Class serie. Een range mengtafels met alle kenmerken van de dLive in een compacter formaat.

Lees meer...

DiGiCo SD12 (Project Vulcan)

In 2015 lanceerde DiGiCo haar compacte, betaalbare S-serie; vorig jaar werd de hele SD Range krachtiger dankzij de Core 2 Software; Nu, op DiGiCo's 15e verjaardag, presenteren wij Project Vulcan, de nieuwe SD12.

Lees meer...

d&b audiotechnik Noiz Calc

3D far field emissie voorspellen en controleren met terrein- en weergegevens

Lees meer...

Allen & Heath Qu-SB

Zeer compacte mixer met de power van de Qu-32

Lees meer...

d&b audiotechnik B22 sub

De nieuwe d&b audiotechnik B22 is 2 subs in 1 : een zeer krachtige full - sub of een INFRA sub.

Lees meer...

Demo- en occasionverkoop

Ampco Flashlight Sales ruimt op: scherpe prijzen op demo-, inruil- of occasionapparatuur. Deze lijst wordt regelmatig aangepast en aangevuld.

Lees meer...

DiGiCo iPad app

Alle SD - series consoles nu via ipad of iphone te bedienen

Lees meer...

DiGiCo S21

"rewriting the rulebook", dat is wat DiGiCo doet met de S21. Drag n Drop menu's, geavanceerde functies en een zeer scherpe prijs. 96K standaard.

Lees meer...

Tivoli - Vredenburg

Tivoli - Vredenburg is in korte tijd uitgegroeid tot de nieuwe cultuurtempel van Nederland. Met 5 zalen, foyers en horeca is het aanbod zeer compleet. Ampco - Flashlight sales leverde alle geluidsapparatuur.

Lees meer...